04 juli 2013

4. JULI: HINDBÆR-BLÅBÆR-MUFFINS MED HVID CHOKOLADE

 
 

I anledningen af den fjerde juli, tænkte jeg, at vi var flere, der kunne trænge til noget sødt. Og hvad løser den opgave bedre end muffins a la Stars And Stripes? Disse er med hindbær, blåbær og hvid chokolade, som jo tilfældigvis har samme farver som flaget. Okay måske er det ikke så let at se, men hvis du ligger inde med et par små amerikanske flag, ville det jo ikke gøre noget at komme dem i kagerne. Det er egentlig ikke fordi jeg har nogen som helst tilknytning til De Forenede Stater, men jeg synes nu, det var en god lejlighed til at lave lidt lækkert. Og tro mig, disse er VIRKELIG lækre! Det er også sjovt at se hvor meget de anvender dagen til festligheder: mad og udsmykning i rød, hvid og blå. Nå, men hvis I vil have opskriften på nogle helt uimodståelige, svampede, friske, søde muffins med bær og hvid chokolade, så læs med: 

Til ca. 16 muffins:
75 g blødt smør
200 g sukker
2 æg
2 dl græsk yoghurt
260 g hvedemel
1½ tsk bagepulver
1½ tsk vaniljesukker
60 g hindbær
60 g blåbær
100 g hvid chokolade

Rør smør og sukker sammen til det er en ensartet masse og pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt græsk yoghurt rør det sammen. Si mel, bagepulver og vaniljesukker i dejen og rør. Vend til sidst den grofthakkede chokolade samt bærrene i dejen. Kom dejen i muffinsforme og bag dem ved 180 grader i 30-35 minutter. Stik i dem for at tjekke om de er færdige. Serveres med et lille drys flormelis og en kop god the eller kaffe. 

VELBEKOMME!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar