22 juni 2013

VANILJEBAGTE RABARBER MED GRÆSK YOGHURT




Hvis rabarbergalskab var en tilstand, ville bloggen helt klart have den! Der er endnu engang gået rabarber i bloggen, ligesom sidste år i rabarbersæsonen, hvor jeg lavede (links) :


Tja, lad os komme til sagen. Bagte rabarber smager himmelsk og kan både spises lune og kolde og med yoghurt, skyr, creme fraise eller vaniljeis til... Det er let at lave og smager af sommer; sødt, friskt og syrligt. Du skal bruge:

500-600 g rabarber
100 g sukker
En vaniljestang, kornene af

Skyl rabarberne og skær dem i ca. tre cm store stykker. Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland dem med sukkeret. Læg rabarberne i en lille bradepande og hæld vaniljesukkeret over. Rabarberne bages ved 225 grader i ca. 15 minutter til de er møre men stadig "holder formen". 

De kan serveres som dessert i et lille glas med græsk yoghurt eller vaniljeis enten lune eller afkølede. Dee smager også skønt som morgenmad med lidt hjemmelavet granola (link) på yoghurtversionen. 

GOD LØRDAG!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar