26 juni 2013

SALAT MED KIKÆRTER, AVOCADO OG FORÅRSLØG



Nu er det vidst på tide at se noget andet end rabarber ... Jeg er tosset med salater og denne er fuld af gode grøntsager og kikærter. Den kunne være et godt bud på en vegetarisk frokost evt med lidt ristet rugbrød til. Men at være vegetar er skam ikke et krav for at spise denne lækre sommersalat. Den er let at lave især hvis du har kogt kikærterne i forvejen - ellers kan dem fra dåse også anvendes. Hvis du har gulerødder, agurker eller persille i dit drivhus eller have, så brug endelig det! Grøntsager fra haven smager altså af noget HELT andet end supermarkedernes ofte halvkedelige alternativer. Du vil få brug for: 

Til ca. 3 personer:
200 g kogte kikærter
2 avocadoer
3 forårsløg
4 små gulerødder
1/3 agurk
Bredbladet persille


Til dressing:
4 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber


Skær avocado, forårsløg, gulerødder og agurk i mindre stykker. Bland det sammen med kikærterne. Bland ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten. Pynt med bredbladet persille!


             FØLG MED PÅ BLOGLOVIN' HER FACEBOOK HER PINTEREST HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar