27 februar 2012

BANANKAGE MED CHOKOLADE

Den første opskrift jeg vil dele med jer er en lækker banankage. Den smager skønt og er endda med et reduceret antal kalorier - så den kan du sagtens være dig selv bekendt! 

3 bananer, mosede
2 spsk honning
1 dl smagsneutral olie f.eks. rapsolie
2 æg
100 g rørsukker
2 tsk bagepulver
250 g hvedemel
100 g mørk chokolade (jeg brugte 70 %)


Bland alle de "våde" ingredienser + sukker evt. ved brug af røremaskine. Vend derefter mel, bagepulver og den hakkede chokolade i dejen. Mængden passer fint til en franskbrødsform eller lignende, som smøres med lidt olie. Kagen bages i 40-60 minutter (alt efter brug af form) ved 180 grader. Kagen kan både nydes friskbagt og afkølet og holder sig fint i køleskab i flere dage. Den er også velegnet til frysning.

FørEfter

Kan nydes med et dejligt glas juice og frisk banan - nærmest sydlandsk. UHMMM











3 kommentarer: